در حال بارگذاری ...
...

در هشتمین جشنواره نمایشنامه خوانی همدان

نمایشنامه «سنتاب» در فامنین خوانده می‌شود

در هشتمین جشنواره نمایشنامه خوانی همدان

نمایشنامه «سنتاب» در فامنین خوانده می‌شود

در ادامه هشتمین جشنواره نمایش نامه خوانی همدان، نمایش نامه «سنتاب» به نویسندگی و کارگردانی مهدی کوثری یگانه روز ۲۳ مرداد ساعت۱۶ در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فامنین خوانده می شود.

به گزارش همدان تئاتر، در ادامه هشتمین جشنواره نمایش نامه خوانی همدان، نمایش نامه «سنتاب» به نویسندگی و کارگردانی مهدی کوثری یگانه روز 23 مرداد ساعت16 در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فامنین خوانده میشود.
محسن  در خرمشهر ساکن است و با  انسی که  اهل خرمشهر است ازدواج می کند ،با شروع جنگ و ورود نیروهای عراقی به خرمشهر ،محسن تصمیم دارد انسی را که باردار است رهسپار همدان نماید  و خود با سایر نیروهای مردی به دفاع  از خرمشهر بپردازد ،اما انسی حاضر به قبول پیشنهاد محسن نمی شود و در آخر به شهادت می رسد .

سیدعلی موسوی مظفر، فاطمه فلاحیان، فاطمه جامه بزرگ، مهدی کوثری یگانه به عنوان نقش خوانان نمایش نامه «سنتاب» حضور دارند.